Shopping Quote 2

Shoplog #2

Anke Beauty, Lifestyle 2 Comments

Voor mijn moeders verjaardag had ik een shopmiddagje in Maastricht met een etentje cadeau gedaan. Helaas was ik niet geslaagd in kleding, maar wel bij MAC, Bodyshop, SIX en BIBI. Dus we kochten laatst bij de Etos twee treinkaartjes voor 20 euro en gingen een zaterdag naar Maastricht.

Shopping Quote 2

Shopping Quote 2

MAC “Mehr” Lipstick (Matte)
Als eerste gingen we langs bij MAC waar ik een lipstick kocht. Als ik ergens inde buurt ben van een MAC winkel, wil ik altijd even kijken bij de lipsticks. Ik vind ze gewoon heel fijn en hou ervan om wat variatie te hebben tussen lipsticks. Ik heb dit keer een naturel kleur gekocht, een roze nude kleur. Omdat ik veel opvallende kleuren heb en niet zoveel everyday kleurtje heb, is deze echt perfect voor mij!

MAC Lipstick Mehr

MAC Lipstick Mehr

Te koop bij MAC – €19,50

Aloe Gentle Facial Wash
Volgende plek waar we naartoe gingen, was The Body Shop. Ik had namelijk nog een tegoed bon thuis liggen en wou deze gebruiken om lekker wat spulletjes kopen. Het eerste wat ik kocht was een facewash. Ik douche altijd in de avond dus meestal heb ik dan nog mijn make up op. Dan vind ik het fijn om een facewash te hebben om zo de resten make up weg te wassen. Deze facewash heb ik nog nooit gebruikt dus ik ben benieuwd.

The Bodyshop Facewash

The Body Shop Facewash


Te koop bij The Body Shop – 12,00

Aloe Eye Defence
Waar ik ook al een tijdje naar op zoek was, was een oogcrème. Ik heb wel een gewone dag/nacht crème maar een oogcrème is ook altijd heel fijn om te hebben. Zoals bij de facewash weet ik niet wat ik ervan moet verwachten, maar meestal stellen The Body Shop producten me niet teleur!

The Bodyshop Eyecream

The Body Shop Eyecream

Te koop bij The Body Shop – €16,00

Fuij Green Tea Body Scrub
Dit was waar ik echt voor ging bij dit winkel tripje. Ik gebruik één keer per week scrub tijdens het douchen en daar had ik niet veel voorraad van. Dus nam deze gelegenheid om in ieder geval een scrub in te slaan. De Fuij Green Tea geur is echt heerlijk, vooral in deze scrub. Echt een clean geur. Heerlijk!

The Bodyshop Fuij Green Tea Scrub

The Body Shop Fuij Green Tea Scrub

Te koop bij The Body Shop – €18,00

Honeymania Cream Body Scrub
Omdat ik voor 35 euro had uitgegeven aan producten bij The Body Shop, kreeg ik een gratis scrub! The Body Shop heeft vaker van deze acties, super leuk. Ik koos voor de Honeymania geur. Ik heb er ook de bodybutter van en een douchegel. Het is echt een heerlijke geur. Ik hou niet van de echte honinggeur, maar dit is zo anders. Daarom kan ik deze geur iedereen aanraden, zelfs als je niet van honing houdt!

The Bodyshop Honeymania Scrub

The Body Shop Honeymania Scrub

Te koop bij The Body Shop – €15,00

My Jewellery Limited Rose Gold Blue Horloge
Dit horloge had ik al eens eerder gezien op de webshop, maar kocht het maar steeds niet. Toen ik door Maastricht liep, zag ik toevallig het logo in een klein sieradenwinkeltje: BIBI. Toen ik ging kijken zag ik dat ze ook de horloges hadden, dus toen kon ik meteen zien welke ik de mooist vond. En mijn oog viel op de licht blauwe bandje met rosé goud horloge. Wat ik er wel nog bij wil vermelden, is dat de afbeeldingen in de webshop er heel anders uitziet dan in het echt. Want ik wide eerst geen rosé goud of blauw bandje omdat het er heel raar uitzag op de website. Maar in echt ziet deze er heel mooi uit. En de horloge is van goede kwaliteit!

My Jewelly Rose Gold Watch

My Jewelly Rose Gold Watch

Te Koop bij My Jewellery – €39,00

SIX Modische oorbellen
Deze naam heb ik niet bedacht, zo stond het echt op het bonnetje! Ik was op zoek naar hele basic oorbellen die ik altijd en overal bij kan dragen. En mijn oog viel meteen op dit gouden, schattige setje, echt heel leuk! Het hartje is toch wel mijn favoriet.

SIX oorbellen

SIX oorbellen

Te Koop bij SIX – €6,95

SIX Armbanden
Ik was opzoek naar armbandjes die ik kon combineren met mijn horloge en deze leken mij perfect. Dit is een leuk setje van 3 armbandje die niet te opvallend zijn, maar als je ze samen draagt zijn ze toch leuk en net wat anders. Ik zal deze zeker vaker dragen!

SIX Armbandjes

SIX Armbandjes

Te Koop bij SIX – €7,95

Dat was alles wat ik heb gekocht! Ik ben ontzettend blij met alles en kan niet wachten om alles te gebruiken en te dragen.

Wat is jou favoriete sieraden winkel/webshop om te shoppen?

X Anke

Comments 2

  1. Nou Anke, the body shop zal blij met je zijn! Ga een volgende keer de body- scrub halen op jouw advies!!!

    1. Post
      Author

Geef een reactie