Shoppen Quote

Shoplog #1

Anke Lifestyle, Movies 0 Comments

Ik was met mijn vriend naar de stad om te gaan shoppen. En meestal gaan we altijd even bij de Mediamarkt kijken. Eenmaal aangekomen bij de Mediamarkt zag ik meerdere koopjes bakken. 3 DVD’s voor 10 euro! Toen ben ik een beetje los gegaan. Ik ben de koopjes bak ingedoken en met 8 dvd’s de winkel uit gelopen. Normaal zijn de koopjes bakken van de Mediamarkt niet zo spectaculair, want als je zo’n actie hebt van 3 voor 10, vind je maar 2 leuke DVD’s. Maar genoeg hierover, laten we het gaan hebben over de DVD’s die ik gekocht heb!

28 Days later

28 days later poster

28 days later poster

Dit is een film waar ik al langer over aan het denken was om te kopen. Het is één van mijn favoriete zombie films. Het verhaal, wat goed in elkaar zit, gaat over een man die na 28 dagen wakker wordt in een ziekenhuis en er zijn geen mensen meer. Hij komt er achter dat er uit een onderzoekscentrum een verwoestend virus vrijgekomen is. Het virus zorgt er voor dat alle besmette personen veranderen in gevaarlijke moordenaars, die een gevaar vormen voor de mensen die de plaag hebben overleefd.

https://youtu.be/02qibJJ0OvE

28 Weeks Later

28 weeks later poster

28 weeks later poster

28 Weeks Later is het vervolg van de film 28 Days Later. Het gaat verder met dezelfde situatie. Alleen speelt dit verhaal zich af 6 maanden na de uitbraak van het virus. Het Amerikaanse leger is naar Londen gekomen om alles opnieuw op te bouwen. Samen met 28 Days Later is dit één van mijn favoriete zombie films. Wat me heel erg is bijgebleven bij deze film, is de openingsscène. Die vind ik echt geweldig!

The Secrect Life of Walter Mitty

Secret life of walter mitty poster

Secret life of walter mitty poster

The Secrect Life of Walter Mitty, deze heb ik nog niet gezien, maar de film sprak me wel altijd aan. Ik kan niet goed het verhaal uitleggen vanuit de trailer dus ik ben heel erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Mijn vriend heeft de film wel al gezien en hij vond hem erg goed, dus ik laat me verassen. De film gaat over Walter Mitty, een dood gewone man die besluit om zijn leven te veranderen. Ik weet niet wat ik ervan moet verwachten, maar ben erg benieuwd naar deze film!

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Birdman poster

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) poster

Dit is één van mijn favoriete films die ik vorig jaar heb gekeken. Hij heeft ook 4 Oscars gewonnen, inclusief beste film. Deze film is van dezelfde regisseur die The Revenant heeft geregisseerd. Het verhaal gaat over Riggan Thomson, die vroeger bekend stond voor zijn rol als Birdman. Na jaren niet meer gewerkt te hebben probeert hij een comeback te maken op Broadway. Maar hij heeft moeite met de kritiek van buitenaf, zijn dochter en zijn alter-ego Birdman. Het is echt een geweldige film, en zoals ik al zei bij mijn review van The Revenan, is het camerawerk geweldig gedaan. Maar de acteurs geven ook allemaal een geweldige prestatie. Heb je deze nog niet gezien? Ga deze film dan zeker even kijken!

Rise of the Planets of the Apes

Rise of the planet of the apes poster

Rise of the Planet of the Apes poster

Deze film heb ik, toen deze uitkwam in de bioscoop, gezien. Ik vond het zelf een leuke film en het animatie werk was heel goed. Dit is eigenlijk een soort prequel van Planets of the Apes. Hier zijn al meerdere films al van uitgekomen. Bij deze film maken ze het verhaal een beetje moderner en laten ze het van een ander perspectief zien. Dit verhaal gaat over een wetenschapper die zich bezig houdt met genetische manipulatie op apen, om een medicijn te vinden tegen Alzheimer. Wanneer een van zijn proefdieren, Ceasar, zich snel begint te ontwikkelen. Ontstaat er een oorlog tussen mensen en apen. Zeker een aanrader!

Tucker & Dale vs. Evil

Tucker and Dale vs. Evil Poster

Tucker and Dale vs. Evil Poster

Als je houd van Shaun of the Dead, dan ga je hier zeker van houden. Tucker & Dale vs. Evil is een andere kijk op horror films. Je ziet vaak alleen vanuit de slachtoffers rol en nooit vanuit de andere kant. Dit is een comedy over Tucker & Dale die een weekje weg gaan naar hun vakantiehuisje in het bos. Onderweg komen ze hier een groep tieners tegen die hun aanzien voor serie moordenaars en dit loopt helemaal mis. Dit is een hele leuke twist op horror films.Voor de mensen die geen extreme horror fans zijn, maar wel die tegen een beetje horrror kunnen is het een aanrader!

Stoker

Stoker poster

Stoker poster

Dit is een film die heel moeilijk uit te leggen is. Ik vond het een aparte en enge film, voornamelijk door de sfeer. Hij was heel goed, begrijp me niet verkeerd, maar het is een film waar je van moet houden. Er gebeuren geen extreme dingen in, zoals je gewend bent in horror films, maar het is de hele sfeer en het verhaal van de film. Om het verhaal een beetje uit te leggen: nadat de de vader van India, gespeeld door Mia Wasikowska, komt te overlijden, verschijnt opeens haar oom Charlie. Haar instabiele moeder valt direct voor haar oom. India vermoed dat hij een donkere kant verbogen houd voor hun. Maar zij kan ook zijn charmes moeilijk weerstaan. Een mooie film met een spannende en enge sfeer maar echt een aanrader!

The Book of Life

The Book of Life Poster

The Book of Life Poster

The Book of Life is een animatie film die mij meteen aansprak, maar ik eigenlijk op een gegeven moment ben vergeten te kijken. Dus toen ik hem zag liggen in de koopjesbak, vond ik dit de perfecte gelegenheid om deze meteen mee te nemen en thuis te gaan kijken. Deze grappige animatie film gaat over Manolo, een man die droomt om muzikant te worden, maar gedwongen wordt om zijn vader op te volgen. Om zijn geliefde terug te winnen en zijn dorp te beschermen, begint hij aan een avontuur over meerdere werelden. Ik ben erg enthousiast en benieuwd naar deze film!

Wat was de laatste films die jij hebt gekocht?

X Anke

Geef een reactie