verpakking

Review: Sleek See You At Midnight Eye & Cheek Palette

Anke Beauty 0 Comments

Voor mijn verjaardag kreeg ik een Sleek palette van een vriendin. En dit leek me de perfecte gelegenheid om hier een artikel over te schrijven en eens goed te kijken naar het palette. Ik ben zelf best fan van Sleek oogschaduw, ik heb zelf al 3 oogschaduw palette van dit merk. Mijn favoriet is het Sleek Storm palette, maar ik had nog nooit een eye & cheek palette geprobeerd, dus ik was erg benieuwd.

Sleek Pallet

Sleek Palette

Ik kreeg het See You At Midnight Eye & Cheek palette. Dit palette bevat veel donker paarse em blauwe tinten. Ik hou persoonlijk erg van paars dus dat beviel me wel. Ik vind het zelf ook heel leuk om donkere oogschaduw te dragen. Dus voor mij is dit palette geweldig! In dit palette krijg je 4 oogschaduws, 1 brozer en 1 blush. Ook krijg je een spons aplicatortje en een mini blush kwast. Ik gebruik die kwastjes die erbij zitten meestal niet want die zijn vaak geen topkwaliteit, zo ook deze, maar dat was dus geen verassing. Toen ik ging swatchen zag het er prima uit. De lichtste kleur viel een beetje tegen, maar voor de rest kon ik er wel wat mee. Iedere oogschaduw was wel goed op te bouwen. De pigmentatie verschilde wel per oogschaduw, de bronzer/blus was wel erg goed gepigmenteerd! In iedere oogschaduw zit een lichte schimmer, en dat geld ook voor de bronzer en blush.

Informatie Pallet

Informatie Palette

Sleek See you at Midnight 028

Sleek See You At Midnight 028

Close-up van de oogschaduws

Close-up van de oogschaduw

swatches

Swatches Palette

Ik heb zelf meteen geprobeerd een ooglook proberen te maken met de oogschaduw en natuurlijk ook de bronzer/blush geprobeerd. Ik was zelf niet ontevreden over het resultaat. De oogschaduw blenden mooi en zijn heel fijn aan te brengen. Ik heb de links onderste paarse kleur aangebracht over mijn hele ooglid. Hierna heb ik de twee restende donkere kleuren gemengd en dit hierna in de arcade boog in geblend. De gouden kleur heb ik gebruikt als highlight in mijn ooghoeken en lichtjes onder mijn wenkbrauw. Ik heb lichtjes met de bronzer geshaped en de blush aangebracht. Hierna nog concealer, eyeliner, mascara, lippenstift en wenkbrauwproducten toegevoegd en de look was klaar!

Full Look

Full Look

Mijn eindoordeel is dat ik erg blij ben met dit oogschaduw palette. Ik vind het super mooi en de kleuren spreken mij heel erg aan! De oogschaduw is erg fijn om mee te werken. En ik zal dit palette ook veel gaan gebruiken. Zeker een geslaagd cadeautje.

Wat is jou favoriete oogschaduw palette van Sleek?

X Anke

 

Geef een reactie