Vanilla Cupcake - Cafe Mocha

Review: Maybelline Baby Lips Holiday Spice

Anke Beauty 0 Comments

Ik liep laatst door de Kruidvat en zag ik deze limited editions Holiday Spice collectie van Baby Lips. Ik ben zelf al langer fan van Babylips van Maybeline en heb ook bijna elke variant. Ik ben altijd heel enthousiast bij deze limited editons. De Holiday Spice collectie bestaat uit 4 varianten. In dit atikeltje test ik er twee, omdat de andere twee persoonlijk niks voor mij waren. Ik koos voor de Vanilla Cupcake en Cafe Mocha. De andere twee uit de collectie waren Chia Tea Latte en Pumpkin Spice.

Vanilla Cupcake

Vanilla Cupcake

Vanilla Cupcake

Ik ben zelf een fan van vanille. Ik heb vanille parfum en lippen balsems, kortom: ik kies snel voor vanille producten. De geur is gewoon precies zoals de naam het zelf zegt: een vanille cupcake. Zoet en een heerlijke geur van vanille, echt waar ik op gehoopt had! Als ik deze op mijn lippen aanbreng, geeft het een glanzende, licht roze kleur af. Heel mooi en natuurlijk. Deze lippenbalsem is voor mij heel geslaagd. De geur klopt met de naam en de kleur is heel mooi.

Cafe Mocha

Cafe Mocha

Cafe Mocha

Ik hou echt van koffie producten, dus ik was erg benieuwd wat ze hiervan hadden gemaakt. Want ik heb zelf niet veel producten die lekker naar koffie ruiken/smaken. Die eerste indruk van de geur: géén koffie. Een soort zoete chocomel misschien, maar absoluut geen koffie. Jammer! Als je hem op je lippen hebt, geeft het een nude effect dat neigt naar bruin, maar wel heel naturel. Het blijft een lippenbalsem, ik vind het zelf een mooi effect. Maar bij zo’n limited editions ga je meestal voor de geur/smaak en die viel in dit geval erg tegen. Maar des al niet te min blijven het nog steeds hele fijne lippenbalsems.

swatches

Swatches

Vanilla Cupcake - Cafe Mocha

Vanilla Cupcake – Cafe Mocha

Mijn eindoordeel is: Vanilla Cupcake is precies wat de naam zegt, maar de Cafe Mocha is een beetje een tegenvaller. Weinig geur/smaak in vergelijking tot de Vanilla Cupcake. Ondanks dat is het nog steeds een hele fijne lippenbalsem en zal ze beide gaan gebruiken. Want als je ze op je lippen aanbrengt geeft het nog steeds een mooi effect. Allebei licht glimmend en een zacht, mooi kleurtje.

Heb jij een lippenbalsem uit de Holiday Spice collectie? Zo ja, welke?

X Anke

Geef een reactie