Mac Lipsticks

Mijn Mac Lipstick Stash 2017

Anke Beauty 0 Comments

Ik vind persoonlijk Mac lipsticks de fijnste lipsticks die ik heb. Ik koop voornamelijk matte lipsticks omdat ik dat het mooiste vind en blijft bij mij het langste zitten. Mac lipsticks zijn niet de goedkoopste: 19 euro per stuk. Dus ik koop ze niet super vaak, dat maakt ze dus nog specialer. Maar ik doe er wel heel lang mee, de eerste lipstick die ik kocht heb ik al 3 jaar!

Mac Lipsticks

Mac Lipsticks

Heroine - Persistence - Viva Glam Ariana Grande

Swatches v.l.n.r:  Heroine – Persistence – Viva Glam Ariana Grande

Heroine (Matte)

 

Heroine

Heroine

Dit was de eerste lipstick die ik ooit van Mac kocht! Omdat Mac prijzig was, wilde ik wel een lipstick die apart was. Maar toen ik de kwaliteit zo fijn vond, was ik daar snel mee opgehouden. Dit is echt een super mooie, intense, paarse kleur. Ik vind deze super mooi in combinatie met een simpele eyeliner, want de lipstick valt mooi op! Echt voor mensen die van opvallende kleurtjes houden.

Persistence (Matte)

Persistence

Persistence

Deze lipstick heb ik als laatste gekocht. Ik wilde wat meer nude kleuren hebben, ik kocht namelijk heel vaak opvallende kleuren maar had bijna geen neutrale kleuren. Dit is een perfecte kleur voor iedere dag! Hij neigt een beetje naar bruin, maar hij is echt prachtig. Deze is wel een wat donkere nude kleur. Je kunt hem hier zien in mijn laatste Face of the Day.

Viva Glam: Ariana Grande (Matte)

Viva Glam Ariana Grande

Viva Glam Ariana Grande

Dit is de donkerste lipstick die ik heb. Maar ik draag deze ook alleen in de winter, omdat hij zo donker is. De lipstick is een donkere, wijnrode kleur. Als je deze ziet, denk je dat hij zwart is. Maar als je deze aanbrengt, zie je toch meer de wijnrode kleur. Een hele aparte lipstick, maar ben heel blij dat ik deze heb!

Ruby Woo - Mehr - Viva Glam Miley Cyrus

Swatches v.l.n.r: Ruby Woo – Mehr – Viva Glam Miley Cyrus

Ruby Woo (Retro Matte)

Ruby Woo

Ruby Woo

Dit is mijn favoriete lipstick. Hij blijft lang zitten en heeft echt een prachtige, rode kleur. Als ik niet weet welke lipstick ik op moet doen, dan pak ik altijd deze. Het is een kleur die iedereen wel goed staat, vind ik. Maar voor mij blijft dit een geweldige lipstick. Als deze op is, ga ik zeker meteen een nieuwe kopen!

Mehr (Matte)

Mehr

Mehr

Dit is weer één van mijn nude kleuren. Zoals je kunt zien, heb ik niet heel veel van deze soort lipsticks. Maar des al niet te min is dit echt een hele mooie. In tegenstelling tot Persistence, neigt deze meer naar het roze. Ik vind deze persoonlijk net iets mooier, omdat hij iets meer naturel is. Heel mooi voor iedere dag!

Viva Glam: Miley Cyrus (Amplifed)

Viva Glam Miley Cyrus

Viva Glam Miley Cyrus

Viva Glam Miley Cyrus is de enigste lipstick die niet matte is. Hij is mooi opvallend roze en ook de enigste opvallende roze kleur die ik heb. De lipstick brengt mooi egaal aan en ondanks dat hij niet matte is, blijft hij bij mij mooi, lang zitten. Ik draag hem voornamelijk in de lente/zomer. In de winter ben ik meer geneigd naar de donkere kleuren te grijpen. Jammer genoeg pak ik deze toch nog niet zo vaak als ik eigenlijk zou willen in de zomer.

Wat is jou favoriete Mac lipstick?

X Anke

Geef een reactie