Roo'bar Allemaal

Let’s Try: Roo’bar

Anke Food 0 Comments

Dit is weer één van mijn vele enthousiaste tripjes naar de supermarkt. Dan loop ik weer langs het biologische gangpad en raak ik gefascineerd van deze leuke gekleurde reepjes. Deze wil ik dan ook heel graag proeven en ook mijn vriend spoorde mij aan om deze repen te kopen.

Roo'bar Allemaal

Roo’bar

Hemp & Chia
Over deze reep ben ik het minste enthousiast, omdat geen van de twee hoofd ingrediënten me echt lekker lijken als tussendoortje. Ik ben dan meestal meer geneigd om iets zoets te pakken en dit lijkt me niet echt zoet. Zoals ik al voorspelde is de smaak is erg nootachtig. Ik heb meer het idee dat ik een handvol pitten en noten aan het eten ben, dan een reep. Dit zou ik niet snel als tussendoortje willen pakken, ik mis gewoon een beetje het zoete hierin.

Roo'bar Hemp & Chia

Roo’bar Hemp & Chia

Chia Coconut
De laatste tijd begin ik kokos steeds meer te waarderen. Dus bij deze reep heb ik wel het vertrouwen erin dat deze lekker zal zijn. Het eerste wat ik proef ik citroen, terwijl dit niet op de verpakking staat. Als ik bij de ingrediëntenlijst ga kijken, zie ik inderdaad, als een van de laatste ingrediënten, citroenolie staan. En naast de citroen proef je eigenlijk pas de kokos. Ik vond dit echt een super lekkere reep, zeker een aanrader! De combinatie van kokos en citroen is echt super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Roo'bar Chia Coconut

Roo’bar Chia Coconut

Inca Berry
Van deze smaak weet ik niet wat ik moet verwachten. Ik ga een beetje van een bosvruchtensmaak uit. De smaak die je meteen proeft is sinaasappel. Ook weer bij de ingrediënten staat sinaasappel-olie. Maar niet verkeerd, ik ben niet de grootste fan van sinaasappel in zo’n repen, maar ik vind het zeker niet vies. De sinaasappel is ook niet zo erg aanwezig, het is vrij rustig. Zeker een lekker tussendoortje.

Roo'bar Inca berry

Roo’bar Inca berry

Cacao Nibs
De laatste reep waar ik ook het meeste benieuwd naar ben. Meestal met dit soort repen, die ik geproefd heb, is de cacao smaak het lekkerste. Je hebt dan ook het idee dat je echt chocolade aan het eten bent. Ik eet namelijk vaker wel eens de cocoa delight bar van Nākd. Deze is een beetje vergelijkbaar met die repen. Wat me meteen opvalt is dat deze reep structuur heeft. De reep van Nākd is zacht, terwijl deze reep een structuur heeft, wat ik zelf erg lekker vindt. Het heeft een knapperige bite waardoor het echt een lekker tussendoortje wordt. Ik zou zeker deze reep vaker kopen, echt een aanrader!

Roo'bar Cacao Nibs

Roo’bar Cacao Nibs

Roo’bar is te koop bij de Albert Heijn voor €1,25 per stuk

Heb jij al eens een Roo’bar geprobeerd? Wat was jou favoriet?

X Anke

Geef een reactie