Vegan Choc Bars 3x

Let’s Try: Veganz Choc Bars

Anke Food 0 Comments

Enige tijd terug was ik bij de DM, een Duitse drogisterij. Daar hebben ze onder anderen allemaal biologische, vegan en gluten vrije producten. Dus ik ben er eens door heen gaan snuffelen om te kijken of ze misschien iets leuks hadden om te proeven. Ik kwam drie repen tegen van het merk Veganz. Dit zijn biologische en vegan chocolade repen genaamd: Veganz Choc Bar. Vegan betekend dat er geen dierlijke producten inzitten, bijvoorbeeld melk, eieren, enz. Hier was ik wel erg benieuwd naar!

Choc Bar Hazelnut

Dit is een van de eerste producten die ik tegen kwam. Dit moet een vervanger zijn van een chocolade hazelnoot reep met praliné crème. Ik ben niet super bekend met vegan producten, dus ik was hier echt héél benieuwd naar! Ik proefde niet veel verschil met een normale chocolade repen. Een pluspunt voor mij was de hazelnoten, deze waren niet fijn gehakt waardoor je stukjes hazelnoot had door de hele reep. Erg lekker als je van praliné crème houd.

Choc Bar Hazelnut

Choc Bar Hazelnut

Choc Bar Crisp

Ik was over alles erg enthousiast voordat ik begon, maar deze smaak heeft me toch het meest teleur gesteld. terwijl dit voor mij juist de makkelijkste smaak leek. Dit is een chocolade reep met gepofte rijst. Als je hier voor het eerst een hap van neemt, is het enige wat je proeft zoetigheid. Het smaakt die chocolade kikker die je krijgt met Sinterklaas, met dat chocolade laagje aan de buitenkant en die mierzoete witte binnenkant. Het was voor mij niet een smaak die ik zou aanraden.

Choc Bar Crisp

Choc Bar Crisp

Choc Bar Coconut
Vroeger was ik nooit een kokos fan, maar de laatste tijd begin ik het steeds meer te waarderen. Toen ik hier in beet dacht ik eerst dat het precies zoals een Bounty zou zijn, maar ik merkte meteen een duidelijk verschil. Deze reep is niet alleen zacht, maar ook knapperig. Dat mis ik soms bij repen, dat alles zo zacht is en niks knapperig. Ik denk dat dit toch wel mijn favoriete reep was. Deze zou ik zeker opnieuw kopen als ik weer eens in de DM ben.

Choc Bar Coconut

Choc Bar Coconut

De enige reep die ik persoonlijk niet zo lekker vond en dus niet meer opnieuw zou kopen, is de Choc Bar Crisp. Voor de rest zou ik zeggen: ben je vegan of gewoon opzoek naar een lekkere snack? Probeer zeker deze repen eens uit. Echte aanraders!

Vegan Choc Bars 3x

Vegan Choc Bars 3x

Veganz Choc bars zijn te koop bij iedere DM Drogisterij voor €1,45 per stuk maar zijn ook te bestellen via de officiële website!

Heb jij al eens van Veganz een product geprobeerd? En wat vond jij ervan?

X Anke

Geef een reactie