Coconut & Cacoa Bliss Ball

Let’s Try: Vegan Bliss Ball

Anke Food 0 Comments

In de vorige Let’s Try besprak ik de Veganz Choc Bars (bekijk hier het artikel). Deze had ik bij de Duitse drogisterij DM gekocht. Dat was niet het enige wat ik toen daar had kocht. Ik kocht ook van het merk Veganz deze Bliss Balls. Ik vond dit zoiets aparts omdat ik eigenlijk nog nooit had gezien. Het leek me een perfecte snack voor onderweg, als ze tenminste ook lekker zouden smaken.

Cacao Bliss Ball

Ik begon met het proeven van de Cacao Bliss Ball. Deze lijkt er totaal niet op zoals deze op de verpakking is afgebeeld. Het deed me heel erg denken aan de Nakd bars. Maar toen ik een hap nam viel het heel erg tegen, deze had vrij weinig smaak. Normaal proef je duidelijk een smaak, zoals nu zou verwachten cacao, maar het is een beetje een kleverige substantie met vrij weinig smaak. Dit was niet echt een succes! Om het even te vergelijken met de Nakd Bars, die hebben namelijk ook een cacao variant en die vind ik super lekker. De substantie is ook heel anders en veel smakelijker.

Cacoa Bliss Ball

Cacoa Bliss Ball

Coconut Bliss Ball

Na de eerste Bliss Ball werd ik een beetje bang voor de tweede. Het leek me jammer als het precies zo zou smaken als de cacao, maar dan met wat kokos eromheen. Maar gelukkig was dit niet zo! Deze had véél meer smaak en was zeker niet verkeerd. Alleen nadat ik het gegeten had, bleef er een nasmaak in mijn mond. Dus achteraf gezien zou ik deze ook niet meer halen. Ik denk dat de smaak gered wordt door de kokos eromheen. Als dat er niet omheen zou zitten zou hij net zo smaakloos zijn als de cacao variant.

Coconut Bliss Ball

Coconut Bliss Ball

Persoonlijk zou ik beide niet meer kopen. Ik vond ze niet zo lekker om deze nog een keer te eten wat denk ik ook komt door de substantie. Het is allemaal heel zacht en apart om te eten. Het is heel kleverig en dat vind ik persoonlijk niet zo smakelijk. Maar als je hier wel van houdt, dan zou ik je wel de kokos variant aanraden. Die had de meeste smaak!

Coconut & Cacoa Bliss Ball

Coconut & Cacoa Bliss Ball

Veganz Bliss Balls zijn te koop bij iedere DM Drogisterij voor €1,45 per stuk maar zijn ook te bestellen via de officiële website!

Ben jij fan van vegan snacks?

X Anke

Geef een reactie