Propercorn All

Let’s Try: Propercorn

Anke Food 0 Comments

Het kon ook niet achterblijven: een popcorn review! Propercorn is een merk waar ik alleen de standaard smaken van had geprobeerd. Maar ik liep laatst weer door de supermarkt en toen zag ik dat er in totaal 4 smaken bestaan! Ik heb ze meteen gekocht, let’s try!

Proper-Corn

Propercorn

Lightly Sea Salted

Lightly Salted

Lightly Salted

Dit is een van de standaard smaken waar je aan denkt als je het over popcorn hebt. Maar ik moet zeggen dat dit de lekkerste popcorn is, die in de supermarkten verkrijgbaar zijn, wat ik heb geprobeerd. Voor mij kan niks tippen aan popcorn die je eet in de bioscoop, maar dit komt heel dicht in de buurt! Het is gewoon heerlijk gezouten popcorn, geen bijsmaken en de popcorn is goed gepoft.

Sweet & Salty

Sweet & Salty

Sweet & Salty

Dit is een smaak waar iedereen, die ik erover vertel, raar van opkijkt. Maar zodra ze het proeven niet meer vanaf kunnen blijven. Ik denk dat het de combinatie is: zoete popcorn met een zout laagje eroverheen. Echt heerlijk! Ik kan iedereen aanraden om deze te proberen. Het zoet en zout is precies in balans, zo heb je niet teveel van het een of het ander. Het klinkt raar, maar probeer het en je zult ervan gaan houden!

Smooth Peanut & Almond

Smooth Peanut & Almond

Smooth Peanut & Almond

Een van de rages onder de snoep varianten is peanut-butter! Popcorn, Peanut en Almond lijkt een rare combinatie. Maar dit niet zo. Het doet me denken aan die pinda chips. Het minpunt is wel dat de popcorn minder knapperig is, het is wat zachter. Dit komt door het hele dunne peanut en almond laagje wat erover heen zit. De pinda smaak overheerst wel en je proeft de amandelen nauwelijks. Desondanks is dit best een lekkere smaak. Niet mijn favoriet, maar wel erg lekker!

Sour Cream & Black Pepper

Sour Cream & Black Pepper

Sour Cream & Black Pepper

Dit is mijn minst favoriete smaak. Ik ben zelf niet een fan van elke soort Sour Cream, zoals bijvoorbeeld bij Jos Sparks. Daar vond ik het te overheersend. Maar bij deze popcorn vond ik het heerlijk. Niet zo’n zure smaak, zoals je bij sommige chips hebt, en een beetje pittig door de peper. Het is wel een smaak waar je van moet houden, het zal niet iedereens favoriet worden. Ik eet het wel maar dit zou niet mijn eerste keus zijn. Dan zou ik eerder voor de andere smaken gaan. Maar zeker niet verkeerd!

Propercorn is te koop bij de Albert Heijn voor €1,79

Heb jij al eens een smaak van Propercorn geprobeerd? Welke is jou favoriet?

X Anke

Geef een reactie