Let’s Try: Nákd Flavour Infused Raisons

Anke Food 0 Comments

Een tijdje geleden heb ik voor het eerst een product geprobeerd van het merk Nákd. Het was de Cocoa Delight Chocolate Bar. En laat ik je een ding zeggen: die was hemels. Mijn vriend vond hem ook helemaal geweldig. Vandaag liep ik door de Albert Heijn en zag bij de kassa kleine zakjes van Nákd liggen en ik werd er wel erg nieuwsgierig van. Het waren Nákd Flavour Infused Raisons (rozijnen). In de smaken Tagly Lime, Orange en Cola. Ik ben persoonlijk niet zo’n enorme fan van rozijnen, maar ik begin eraan te wennen.

Nakd compleet

Nákd: Crazy Cola

Nakd cola

Laten we beginnen bij de eerste smaak: Cola. De rozijnen ruiken inderdaad erg naar cola, heel raar voor mijn gevoel, rozijnen die naar cola ruiken. Eerst proef je de cola en ver weg proef je de rozijn. De cola smaakt wel een beetje zurig, maar dat komt denk ik door de rozijn. Ik vind het niet verkeerd en vind het best lekker. Dit zou ik zeker als een snack pakken voor naar mijn werk. Je hebt het idee dat je snoep eet terwijl je dat eigenlijk toch niet doet, wat ik toch wel vaker bij dit merk heb.  Als je een gezond alternatief zoekt voor je klassieken cola snoepje, zijn deze zeker een aanrader. Door hun ingrediënten zitten er geen toegevoegde kleurstoffen en smaakstoffen in.

nakd cola ingrediënten

Nákd: Tangly Lime

Foto 4

Ik denk dat deze smaak 7-up moet voorstellen, dus ik was benieuwd hoe me dit gaat bevallen. Vooral omdat de cola smaak al een beetje zuur was en limoen ook zuur is. Deze rozijnen ruiken toch wel naar rozijnen. Niet zoals de variant, die roken toch meer naar cola dan naar rozijn. Ver weg ruik je een beetje limoen. Nu de smaak, de rozijnen proeven, zoals de vorige, zuur. Maar doordat je de smaak limoen hebt, is het een wat meer zuur snoepje. Persoonlijk heeft het wel wat. Ik hou van zure snoepjes, dus dit is voor mij ideaal! Zoals ik al eerder benoemde: een gezonde alternatief voor ongezonde snoepjes. Niet mijn favoriet maar wel lekker.

Nakd lime ingrediënten

Nákd: Orange

nakd sinas

Door naar de laatste smaak: Orange. Ik ruik zelf nergens iets van sinaasappel, dan hoop ik maar dat de smaak wel naar voren komt. Maar helaas, ik proef alleen rozijnen. Niet eens een beetje sinaasappel of iets, gewoon puur rozijnen. Dit vind ik wel jammer omdat de vorige twee best lekker waren, maar dit is dan een tegenvaller. Koop dan maar gewoon rozijnen, maar de sinaasappel raad ik je niet aan.

naks sinas ingrediënten

Nákd Flavour Infused Raisons zijn te koop bij de Albert Heijn voor 0,65 euro.

Dat waren ze allemaal! Hebben jullie al eens iets van de producten van Nákd geproefd? En wat vonden jullie er van?

X Anke

Geef een reactie