Hazelnut & Cinnamon - Ginger & Lemon - Dark Choclate & Sea Salt

Let’s try: Farm Brothers

Anke Food 0 Comments

Normaal zie ik zelf, als ik door een supermarkt loop, nieuwe producten. Maar dit keer kreeg ik een tip van iemand (thanks Robin!) die zei dat ze dit wat vond voor mij om te testen. Dit keer probeer ik de koekjes van het merk Farm Brothers. Het zijn langzaam gebakken biologische koekjes met havermout, spelt en rogge, dus ik was heel benieuwd hiernaar.

Hazelnut & Cinnamon - Ginger & Lemon - Dark Choclate & Sea Salt

Hazelnut & Cinnamon – Ginger & Lemon – Dark Choclate & Sea Salt

Ginger & Lemon
Ik was bang dat de gember heel erg ging overheersen, maar dit is voor mij perfect in balans. Je proeft precies genoeg de gember, ik mis alleen een beetje de citroen. Toch is het een super lekker koekje. Heel knapperig en volgens mij zit er gekonfijte stukjes gember in. Want in ieder koekjes zit iets van een crunch. Heerlijk fris en knapperig koekjes. Hou je van gember? Dan zijn dit de koekjes voor jou!

Ginger & Lemon

Ginger & Lemon

Hazelnut & Cinnamon
Hier was ik het meest benieuwd naar, want ik heb een haat liefde verhouding met kaneel. Ik vind kaneel lekker maar het moet niet te veel overheersen. Maar deze koekjes zijn super lekker! Hier zit ook een crunch in van stukjes hazelnoot. De koekjes zelf zijn weer heerlijk knapperig en ik vind dit een super lekkere smaak combinatie. Toen ik de verpakking opende rook ik gewoon meteen de hazelnoten. Goeie balans tussen hazelnoot en kaneel. Had niet verwacht dat ik ze zo lekker zou vinden. Dus ben je niet de allergrootste fan van kaneel maar wel van hazelnoot? Dan zou ik deze zeker een kans geven! Je zult aangenaam verrast zijn.

Hazelnut & Cinnamon

Hazelnut & Cinnamon

Dark Chocolate & Seasalt

Wat zijn deze ontzettend lekker! Zoals de naam al zegt: pure chocolade. En dat proef je! Als nasmaak krijg je die zoutige smaak. Ik benoemde het al eerder, maar de koekjes zijn super knapperig. Ik vind pure chocolade nog altijd het lekkerste en hoewel ik niet de grootste chocolade fan, zou ik zo dit hele pak koekjes kunnen leeg eten. Deze koekjes hebben kleine stukjes pure chocolade. En samen met het zout is echt heerlijk!

Dark Choclate & Sea Salt

Dark Choclate & Sea Salt

Deze koekjes van de Farm Brothers zijn heerlijk knapperig en zijn gemaakt van verantwoordelijke ingrediënten. Natuurlijk is het nog steeds een tussendoortje, maar er zit in ieder geval geen troep in. De ingrediënten lijst is kort en dat vind ik persoonlijk altijd heel fijn! Het echt super lekkere koekjes. De smaken vind ik allemaal super lekker maar de Choclate & Sea Salt is mijn favoriet.

Farm Brothers zijn te koop bij de Albert Heijn voor €2,99

Mocht jij nu ook een product zien waar je naar benieuwd bent? Laat het mij weten en wellicht zie je deze terug in een Let’s try!

Wat zijn jou favoriete koekjes?

X Anke

Geef een reactie