Favorieten #2

Favorieten van het moment #2

Anke Beauty, Lifestyle, Movies 0 Comments

Ik merkte opeens aan mezelf dat ik ineens heel veel andere dingen aan het proberen was: make-up, parfum, series, films, enz. Dus leek mij dit weer het perfecte moment om een Favoriete van het moment artikel te maken!


Make-up


PUPA 4 Eyes Ombretti Multiuso – #3

De laatste tijd maak ik me steeds vaker meer op. Voornamelijk besteed ik meer tijd aan mijn oog make-up en er zijn twee pallete die ik nu bijna iedere dag gebruik, dit is daar één van. Het palletje heb ik van iemand cadeau gekregen. Zoals je op de foto kunt zien valt hij bijna van ellende uit elkaar, maar dit laat alleen maar zien hoe geliefd hij is. Een mooi alledaags palletje!

PUPA 4 Eyes Ombretti Multiuso – #3

PUPA 4 Eyes Ombretti Multiuso – #3 Swatches


Sleek Eyeshadowpallete – I-Divine Ultra Matts V2 731

Dit Sleek pallete heb ik al heel lang, maar nog nooit echt gebruikt omdat ik een beetje bang was dat de felle kleuren heel extreem over zouden komen. Matte oogschaduw blijft mijn favoriet. Toch heb ik een manier gevonden om ze in mijn oog-looks te gebruiken. Dit is dus het palletje wat ik samen met het PUPA pallete op dit moment het vaakst gebruik, durf bijna te zeggen dagelijks!

Sleek Eyeshadowpallete – I-Divine Ultra Matts V2 731

Sleek Eyeshadowpallete – I-Divine Ultra Matts V2 731 Swatches


Sally Hanson – 680 Rhapsody Red

Sally Hanson – 680 Rhapsody Red

Ik heb niet snel dat ik rode nagellak draag, maar deze vind ik erg leuk. Ik vind de kleur net iets anders dan de standaard nagellak en blijft mooi lang zitten.


Parfum


Marc Jacobs – Daisy Eau So Fresh

Dit parfum is echt mijn zomergeur geworden! Dit is één van de laatste parfums die ik heb gekocht. Ik gebruik het bijna iedere dag doordat het een heerlijke alledaagse geur heeft. Het ruikt heel fris naar bloemen, eigenlijk wat de naam omschrijft en hoe de fles uit ziet. Een echte aanrader voor mensen die van frisse, zomerse geuren houden!

Sally Hanson – 680 Rhapsody Red


Muziek


Miley Cyrus – Malibu

De muziek van Miley Cyrus blijf ik altijd leuk vinden, maar dit liedje heeft me aangenaam verrast. Na haar vorige album, waar ze compleet de andere kant op was gegaan dan vroeger, is dit echt een verassing. Ik vind dit een heerlijk liedje voor tijdens het autorijden en heb dit ook veel te vaak geluisterd de afgelopen maanden.


Series


Mad Men

Nu komen toch de series waar ik de laatste maanden verslaafd aan ben geraakt. Mad Men is de recentste serie die ik samen met mijn vriend aan het kijken ben. We kijken iedere dag minstens één aflevering en het is zó verslavend. De serie gaat over een man genaamd Donald Draper, een creatief directeur bij een reclame bureau, en de rest van de medewerkers. De serie speelt zich af in de jaren 60 samen met alle problemen uit deze tijd. Het verschil tussen toen en nu wat betreft de omgang tussen de seksen, de omgang met minderheden, homoseksuelen, kinderen en ondergeschikten. Een echte aanrader!


Brooklyn Nine – Nine

Deze serie was ik heel lang niet aan begonnen omdat hij mij totaal niks leek. Maar op een avond gingen mijn vriend en ik toch maar eens één aflevering kijken. Dit bleef natuurlijk niet bij één, anders stond hij niet tussen mijn favoriete. Ondertussen hebben we al lang alle drie de seizoenen, die op Netflix stonden, afgekeken. De serie gaat over het politie bureau Brooklyn Nine-Nine en zijn geweldige idioten politie agenten. Het is een hilarische komedie serie die zeker voor iedereen aan te raden is!


Wat zijn jou favorieten van het moment?

X Anke

Geef een reactie