a few of my favorites

Favorieten van het Moment #1

Anke Beauty, Food, Lifestyle, Movies 0 Comments

Soms, als ik me klaar aan het maken ben in de ochtend, zie ik bij mezelf een patroon. Spullen die ik altijd gebruik, of video’s die ik 100 keer terug kan kijken. Dus ik dacht: zou het niet leuk zijn om hiervan een artikeltje te maken? Dit is ook leuk voor mezelf om naar terug te kijken . Ik heb gekeken naar verschillende categorieën en heb hiervan 1 à 2 producten gekozen die ik echt heel leuk vind!

Youtube:

Mind over Munch

Ik heb van die periodes dat ik heel gezond eet, zoals nu. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten , natuurlijk met het hier en daar toch nog eens wat lekkers. Toen kwam ik op dit YouTube kanaal terecht. Zij verteld je waar je op moet letten. Bij het kijken van ingrediëntenlijst tot lekkere recepten. Nu heeft ze ook een serie gemaakt over Bento boxen. Dit is dan een lunchpakket met verschillende kleine elementen, wat ik super interessant vind! Dus daarom een van mijn favorieten om te kijken dit moment!

 

Fablunch

Falunch is een kanaal van Olga. Ze is vegan en laat heerlijke recepten zien waar zelfs ik van denk dat ik het kan maken. Vaak bij vegan YouTube kanalen is het alleen maar recepten met ontzettend veel en aparte ingrediënten, althans niet wat ik standaard in mijn keukenkastje heb staan. Bij dit kanaal vind ik dat dus helemaal niet, het ziet er lekker en vooral simpel uit! Ik vind voornamelijk de “What I eat in a day” video’s leuk. Dan heb je een heleboel mini recepten in een video!

Make-up:

Sally Hanson Miracle Gellak – Buffalo Nickel

Sally Hanson Gellak

Sally Hanson Gellak

Ik gebruik al langer de Sally Hansen Miracle Gellak , maar deze vind ik echt prachtig. Hele mooie glitter lak die ook nog eens geweldig blijft zitten. Maar dat vind ik bij alle pakjes van Sally Hansen, als je tenminste wel de top coat ook gebruikt. Het is een lakje die iets prijziger is dan een Essence lakje, maar hij blijft wel mooi lang zitten en heeft een grote variatie aan kleuren.

L’oréal Paris False Lash Architect Waterproof

L'oréal False Lash Architect Mascara

L’oréal False Lash Architect Mascara

Ik ben al lang op zoek naar een mooie mascara, maar ik heb deze nu gevonden! Ik kocht altijd een beetje goedkopere mascara’s omdat ik dacht dat het geen verschil maakte, totdat ik deze mascara probeerde. Het maakt mijn wimpers heel mooi lang , volumineus, blijft de hele dag zitten en maakt mijn ogen rondom niet zwart. Ook vind ik dat mijn wimpers mooi gesepareerd worden van deze mascara: dus geen spinnen poten. Ben je op zoek naar een fatsoenlijke goeie mascara? Dan raad ik je deze zeker aan om eens te proberen!

Essence Liquid Ink Eyeliner – Steel the Grey

Essence Liquid Ink Eyeliner - 03 Steel the Grey

Essence Liquid Ink Eyeliner – 03 Steel the Grey

Eerst had ik altijd een eyeliner stift, maar omdat die altijd zo snel uitdrogen, was naar iets nieuws. Ik draag al langer Liquid Eyliner. Ik moet het wel nog een beetje onder de knie krijgen, maar ik vind het echt heel mooi, vooral deze eyeliner. Het is een grijze met hele lichte glitters. Dat vind ik voor overdag net weer iets anders dan dat je gewend bent. Maar het is echt heel leuk. En deze budget eyeliner blijft ook nog de hele dag zitten. Ideaal!

Parfum:

Moschino – Fresh Couture

Moschino Fresh Couture

Moschino Fresh Couture

Ik ben echt fan van frisse geuren en dit is een van mijn laatste aankopen. Ik vind persoonlijk de verpakking al geweldig. Heel origineel en staat super leuk naast al mijn andere parfums. Moschino Fresh Couture is , zoals de naam al zegt, heel fris en luchtig. Ik word er echt heel opgewekt van als ik dit parfum draag.

Ariana Grande – Sweet Like Candy

Ariana Grande - Sweet Like Candy

Ariana Grande – Sweet Like Candy

Dit parfum is het tegenovergestelde van het andere parfum. Zo fris als de Moschino is, zo zoet is dit parfum. Dat is ook wel misschien aan de naam te snappen. Ik heb het eerste parfum van Ariana Grande en die was ook heerlijk zoet. Die vind ik echt heerlijk als ik die op heb. Maar toen ze uitkwam met nog een parfum was ik meteen benieuwd. Deze heeft wel nog een erger suikerspin gehalte als het vorige parfum, toch vind ik het heel lekker. De parfums blijven lang zitten en zijn duidelijk aanwezig, wat ik heel fijn vind. Dus hou je van zoet en suikerspin? Dan is dit het parfum voor jou!

Eten:

Zonnebloempitten

Zonnebloempitten

Zonnebloempitten

Ik ben echt gek op hartige snacks! Mij maak je niet zo gelukkig met zoete snoepjes of chocolade. Dit is een semi gezonde snack die ik de laatste tijd vaak eet op het moment. Heerlijk als ik in de avond zin krijg in iets hartigs. En je hebt aan een klein bakje voldoende.

Smoothie

Homemade Smoothie

Homemade Smoothie

Één van mijn favorieten ontbijten voor naar het werk is een smoothie. Ik ben zelf geen ochtendmens, daarom maak ik deze smoothie in de avond ervoor en neem ik deze in de ochtend mee naar mijn werk. Ik heb een simpel basisrecept voor mezelf waar ik wel veel mee varieer. Toch gebruik ik wel steeds dezelfde hoeveelheden voor alles. Als zoet fruit gebruik ik of 3 pers sinaasappels of een banaan. Dit ligt eraan wat ik in huis heb en zin op heb. Hierna 2 à 3 eetlepels havermout zodat de smoothie meer vult. Dan doe ik flink was diepvriesfruit erin. Ik varieer tussen: blauwe bessen, rood fruit of frambozen. Dan doe ik er een scheut water bij om dit geheel goed te blenden zodat het fruit en havermout klein word gemaakt. En als laatste doe ik er zo’n 200 ml aan magere yoghurt doorheen en dit blend ik dan samen tot een mooi, egaal geheel. Hierna heb je een heerlijk vullende smoothie. Lekker en gezond!

Muziek:

Ashley Tisdale feat. Vanessa Hudgens Ex’s & Oh’s (cover)

Ashley Tisdale had al een tijdje geen muziek meer gemaakt. Nu is ze bezig met een Youtube kanaal waar ze vaker covers zingt. Sinds ik deze heb geluisterd blijft hij constant in mijn hoofd hangen! Het is echt een hele mooie cover. Ik heb altijd Ashley Tisdale en Vannesa Hudgens leuk gevonden (High School Musical fan!), maar ook hun muziek is met ze mee gegroeid. Wat ze nu voor muziek maken, vooral Ashley Tisdale, vind ik echt geweldig ook als je geen fan bent van hun oude muziek!

Serie:
A Series of Unfortunate Events

A Series of Unfortunate Events

A Series of Unfortunate Events

Laatst heb ik een artikel geplaatst over dat ik heel enthousiast was over deze serie, klik hier om dit artikel te lezen. Toen hij op 13 januari uitkwam heb ik ook geen moment zit wachten om deze serie te kijken. Binnen een week had ik samen met mijn vriend het hele eerst seizoen gekeken. Ik moet zeggen dat ik de serie erg grappig vind. Het neemt de tijd om de boeken/verhaal te vertellen. Als je de film kent van 2003, dan zitten er wel wat verschillen in qua stijl. Maar moet zeker zeggen dat ik deze serie een aanrader vind. De serie heeft ook een hele leuke cast. Neil Patrick Harris is geweldig als de rol van Olaf. En hoe ze de serie tot de boeken vorm hebben gegeven vind ik echt heel leuk. Dus ik hoop heel erg op een tweede seizoen!

Film:
And the Oscar goes to…

And The Oscar Goes to...

And The Oscar Goes to…

We zitten natuurlijk weer in de tijd van de Oscars, maar deze documentaire laat op een hele mooie manier de geschiedenis van de Oscars zien. Hierbij wordt iedere categorie een beetje uitgelegd en laten ze zien hoe belangrijk iedereen is bij het maken van een film. Je hebt interviews met acteurs, actrices, regisseurs en iedereen die wel eens genomineerd is geweest. Ze laten hierbij de mooie momenten zien van de Oscars, maar ook de minder mooie momenten. Naar mijn mening zeker een aanrader voor iedere film liefhebber!

Wat zijn jou favorieten van het moment?

X Anke

Geef een reactie