Full Face

Face of the Day #5

Anke Beauty 0 Comments

Het lijkt dat ik niet heel veel heb gedaan, maar ik heb me voornamelijk bezig gehouden met mijn oog make-up. Ik heb ook veel verschillende nieuwe producten dit keer gebruikt. Nieuwe producten die ik al langer had, maar helemaal vergeten was te gebruiken. Daarom leek het mij leuk om deze Face of the Day te schrijven!


Gezicht:
Concealer: Essence Stay All Day 16H Concealer – 20 Soft Beige
Poeder: Catrice Nude Illusion Loose Powder
Rimmel London Natural Brozer – 022 Sun Bronzed
Wenkbrauwen: Etos wenkbrauw potlood – 002
Catrice Eyebrow Filler

Lippen:
Loreal Paris Infallible Lipstick – 506 Red Infaillible

Ogen:
Basis: Catrice Prime and Fine Eyeschadowbase
Oogschaduw: Pupa 4 Eyes Ombretti Multiuso – #3
Sleek pallet –  I-Divine Ultra Matts V2 731
Eyeliner: Essence Dip Eyeliner Waterproof
Mascara: L’oréal Paris False Lash Architect Waterproof

Parfum:
Marc Jacobs – Daisy Eau So Fresh


Zoals altijd begin ik met oogschaduw basis en breng als eerste de bronzen kleur, uit het PUPA pallete, aan over mijn gehele ooglid. Hierna pak ik, uit het Sleek pallete, een neutrale kleur en blend ik dit in mijn crease. Hierna pak ik de donker bruine kleur. ook uit hetzelfde Sleek pallete, en blend ik alle kleuren samen. Hierna begin ik aan de eyeliner en probeer ik een soort van wing te maken. Daarna krul ik mijn wimpers en breng ik mascara aan. Wenkbrauwen doe ik hetzelfde als altijd, zie mijn vorige artikelen.

Voor mijn gezicht gebruik ik dit keer alleen concealer onder mijn ogen. Ik breng de concealer onder mij oog aan en blend het met behulp van een vochtige beauty-blender (of ja, een dupe ervan) tot het egaal verdeeld is. Ik poeder mijn gehele gezicht af en onder mijn ogen breng ik een dun laagje bronzer als laatste aan vanwege dat mijn concealer een tintje te licht is voor mij op dit moment. Ik heb ooit een bronzer gekocht die te licht is voor mij, dus deze gebruik ik nu om mijn concealer een beetje bij te werken. Ondanks dat dat niet de bedoeling is blijft het goed zitten en ziet het er natuurlijk uit. Nadat ik dit alles heb gedaan breng ik als laatst een beetje highlighter aan in het binnenste van mijn ooghoek. Ik gebruik hiervoor de lichtste kleur uit het PUPA pallete. Dat maakt mijn ooglook helemaal af! Ik gebruik op mijn lippen een liquid lipstick met 2 onderdelen, 1 gedeelte is de kleur en het andere is een balsem die je erna aanbrengt. Dit is een lipstick die de hele dag blijft zitten en niet afgeeft, echt een aanrader. En dan ben ik klaar!

Wat zijn jou all time favorite make-up producten?

X Anke

Geef een reactie