Full Face

Face of the Day #2

Anke Beauty 0 Comments

Vandaag ben ik weer voor een niet zo opvallende look gegaan, maar toch genoeg om een Face of the Day te doen. En dan ook nog mijn haren weer mooi geverfd, word er weer helemaal verliefd op! Ondanks dat alles neutraal blijft, heb ik toch veel spulletjes gebruikt.

Full Face -2

Full Face

Gezicht:
Concealer: Benefit “Fake up” – 01 Light
Poeder: Catrice Nude Illusion Loose Powder
Bronzer: Rimmel London Natural Brozer – 026 Sun Kissed
Wenkbrauwen: Etos wenkbrauw potlood – 002
Catrice Eyebrow Filler

Lippen:
Kiko Lipstick – nr. 514
Lippotlood: Yves Rocher

Ogen:
Basis: Catrice Prime and Fine Eyeschadowbase
Oogschaduw: Rimmel London Glam Eyes – 023 Beauty Spells
Sleek pallet – Storm
Eyeliner: Miss Sporty Eyebrow pencil – 002 Brown
Oogpotlood: Catrice Kohl Kajal – 040 White
Mascara: Maxfaxtor MasterpieceMax – Black/Brown

Parfum:
Ariana Grande – Ari

Ik heb vandaag wel meer opgedaan dan bij de vorige look of the day, maar hij is nog steeds erg natuurlijk. Zelf ben ik de laatste tijd meer fan van natuurlijke looks en ben hierdoor ook minder heftige oog-looks aan het dragen. Vandaag heb ik de linkerkleur uit het Rimmel palletje gekozen om als oogschaduw op te doen. Dit breng ik aan met een losse oogschaduw kwast over mijn gehele ooglid. Als eyeliner gebruik ik een wenkbrauwpotlood van Miss Sporty. Die had ik gekocht voor mijn wenkbrauwen maar die was toch te donker, dus nu gebruik ik hem als eyeliner. Ik onderlijn mijn ogen met een wit oogpotlood, krul mijn wimpers en breng ik mascara aan. Dan teken ik mijn wenkbrauwen bij en breng hierna wenkbrauw gel aan.

Full Face Eyes

Full Face Eyes

Hierna breng ik onder mijn ogen en naast mijn neus Concealer aan. En dit doe ik met mijn vinger inblenden. Hierna breng ik bronzer aan bij mijn neus, aan de zijkanten van mijn voorhoofd, bij mijn kin en naast mijn oren op mijn wang. Dit doe ik om een beetje mijn gezicht slanker te laten lijken en beetje een bronzig kleurtje te geven. Als laatste poeder ik het geheel nog af en dan ben ik klaar. Om mijn look af te maken omlijnde ik mijn lippen met het lippotlood van Yves Rocher en bracht hierover de Kiko lipstick aan. Ik vond ook dat ik even mijn parfum moest benoemen, want ik vindt het zo lekker. Sinds ik deze heb draag ik geen ander parfum meer: het nieuwe Ariana Grande parfum. Echt super lekker als je van een zoete geur houdt. En dat is mijn Face of the Day!

Wat is jou favoriete parfum van het moment?

X Anke

Geef een reactie