Look of the Day

Face of the Day #1

Anke Beauty 0 Comments

Omdat ik laatst een nieuwe lipstick heb gekocht, leek het me wel toepasselijk om deze meteen te noemen in een Face of the Day. Het is wel een heftige lip kleur, maar ik vind het persoonlijk leuk om met dit soort kleuren gewoon overdag de deur uit te gaan. Voor de rest heb ik de look vrij basic gehouden, want omdat ik zo’n opvallende lip kleur op had wilde ik niet meteen een heftige oog look erbij gooien. Dus heb ik dit vrij neutraal gehouden. Ik vond het persoonlijk wel heel mooi, ik ben verliefd op deze lip kleur!

Look of the Day

Look of the Day

Gezicht:
– Concealer: Rimmel London Hide the Blemisch Concealer – Sand
– Poeder: Catrice – Prime and Fine Compact Powder
– Wenkbrauwen: Etos wenkbrauw potlood – 001
Catrice Eyebrow Filler

Lippen:
– Lipstick: MAC Viva Glam Ariana Grande
– Lippotlood: Yves Rocher

Ogen:
– Mascara : Max Factor Clump Defy
– Oogschaduw: Esscence – 15 Hazel me Not
– Oogschaduwbasis: Catrice Prime and Fine
– Oogpotlood: Urban Decay 24/7 Glide-on eye pencil – Zero

Ik heb het eigenlijk heel simpel gehouden. Op mijn ogen heb ik een neutrale licht bruine/taupe kleur. Mijn ogen heb ik boven omlijnd met een zwart oogpotlood, mijn wimpers gekruld en mascara toegevoegd . Hierna mijn wenkbrauwen bijgetekend en gefixeerd met brow gel.

Op mijn gezicht heb ik alleen concealer onder mijn ogen en rond mijn neus gedaan. Hierna hebben ik alles gefixeerd met een transparante poeder. Als laatste heb ik mijn lippen omlijnd met een lip potlood en hierover mijn lipstick aangebracht. En dan is mijn look helemaal af!

Wat vind jij van de nieuwe Viva Glam Ariana Grande? Yay of Nay?

X Anke

Geef een reactie