A Series of Unfortunate Events

Excited for: Netflix “A Series of Unfortunate Events”

Anke Movies 1 Comment

Toen deze serie voor het eerst werd aangekondigd, werd ik erg enthousiast! Het is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van schrijver Lemony Snicket. Dit was ook een van de enige boeken die ik met plezier heb uitgelezen toen ik kind was. Ik las namelijk niet veel boeken, maar deze spraken me heel erg aan door de donkere sfeer. Beetje vergelijkbaar met de sfeer in Tim Burton films.

Lemoy Snicket a Series of Unfortunate Events

Lemoy Snicket a Series of Unfortunate Events

Neflix heeft recent de eerste teaser uitgebracht voor de nieuwe serie: “A Series of Unfortunate Events”. Voor de mensen die niet bekend zijn met het verhaal en/of de verfilming nooit gezien hebben: klik hier. Het verhaal gaat over de Baudelaire kinderen, Violet, Claus en Roosje (Sunny in de originele versie), die onverwachts hun ouders verliezen in een brand. Hierdoor komen ze te wonen bij hun oom Graaf Olaf. Vanaf het moment dat ze bij hem komen wonen, begint de ellende eigenlijk echt pas.

A Series of Unfortunate Events

A Series of Unfortunate Events

Het verhaal is heel leuk gebracht met een goeie dosis humor waardoor het een geweldig verhaal is voor de hele familie. Wil je al een voorproefje? Dan zou ik de eerste film eens kijken. Hierin speelt Jim Carrey de hoofdrol en brengt Graaf Olaf echt tot leven. In de Netflix serie zal Neil Patrick Harris deze rol op zich nemen. Ondanks dat ik denk dat niemand echt Jim Carrey hierin kan overtreffen, denk ik wel dat Neil Patrick Harris zeker het niet slecht zal doen. Voor de rest is er van de cast nog niet veel bekend over hoe ze eruit komen te zien. Hieronder heb ik alvast een preview van Neil Patrick Harris hoe hij eruit komt te zien in de serie. Door deze metamorfose raakte ik echt enthousiast!

Neil Patrick Harris als Count Olaf

Neil Patrick Harris als Count Olaf

Ik denk persoonlijk dat dit een hele leuke serie gaat worden. Zelf ben ik echt een ontzettende fan van de boekenreeks en de film. Onderhand heeft de boekenreeks 13 boeken, dus er zijn verhalen genoeg voor de serie. Ik ben héél benieuwd naar hoe alles eruit komt te zien. Maar ik heb vertrouwen in Netflix dat ze iets moois van de serie zullen maken, zeker na de teaser!

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events zal te zien zijn op Netflix vanaf 13 januari 2017

Heb jij de film al eens gezien of de boeken gelezen? Wat vond jij ervan?

X Anke

Comments 1

  1. Pingback: Favorieten van het Moment #1 | Popcornandstuff.nl | Popcorn & Stuff

Geef een reactie