IT

Excited For: IT (2017)

Anke Movies 1 Comment

Toen de eerste geruchten over deze film rond gingen werd ik erg enthousiast. Ik ben namelijk een grote fan van de It film uit 1990. Ik heb deze op dvd en heb deze al meerdere malen gekeken! Door deze film ben ik ook de acteur Tim Curry geweldig gaan vinden. Door zijn variant van Pennywise The Clown ben ik hem echt gaan waarderen als acteur. Maar nu er toch al wat dingen bekend zijn over de film die in 2017 gaat uitkomen, wil ik toch al mijn mening hierover geven.

Tim Curry als Pennywise

Tim Curry als Pennywise

Toen de eerst geruchten rond gingen, over dat er een remake kwam van IT, vroeg iedereen zich af: wie speelt Pennywise? Doordat Tim Curry een geweldige performance neerzetten als Pennywise, legt dit voor de komende acteur toch wel wat druk op de schouders. Het eerste gerucht over de acteur die Pennywise zou gaan spelen was Will Poulter. Je kent hem van het eerste deel van The Maze Runner. Ik vind het heel lastig om te zeggen of het een goeie keuze is of niet, omdat ik hem nog niet heb gezien in kostuum en acteren als Pennywise. Maar enige tijd later kwam naar buiten dat Will Poulter het niet zou worden maar Bill Skarsgård. Hier werd ik meer enthousiast van dan Will Poulter. Ondanks dat ik denk dat hij het ook goed zou doen, zie ik Bill Skarsgård meer als een Pennywise. Bill Skarsgård ken je wellicht van de serie Hemlock Grove. Gezien dit een horror serie is, kun je misschien wel begrijpen dat ik Bill Skarsgård meer zie als Pennywise dan Will Poulter.

Bill Skarsgard & Will Poulter

Bill Skarsgard & Will Poulter

Nadat Bill Skarsgård officieel bekend werd gemaakt, kwamen de eerste foto’s langs van alle andere acteurs. En natuurlijk, waar iedereen zolang op had gewacht, het kostuum van Pennywise! Hieronder zie je de eerste foto van Bill Skarsgård als Pennywise. Wellicht zijn jullie deze ook al tegengekomen op mijn Instagram. Ik ben heel blij dat ze hadden gekozen voor deze acteur en ik denk dat vele horror fans hier blij van werden. Na deze foto denk ik dat de film, qua horror gehalte, extremer wordt dan de film van 1990.

pennywise

 

Als reclame voor de film hebben ze de onderstaande posters gemaakt, waarin je meteen de kinderacteurs al leert kennen. Want ondanks dat je het meeste bezig bent met Pennywise zelf, dragen de kinderen toch het grootste gedeelte van de film.  Hieronder zie je Finn Wolfhard (links), hij gaat de rol van Richie spelen. Finn Wolfhard is onlangs heel bekend geworden met de Netflix serie: Stranger Things. Dus ik denk dat ze qua acteurs echt wel goeie keuzes hebben gemaakt.

Missing Posters

Missing Posters

Op dit moment kan ik niet veel meer zeggen over de film behalve dat ik erg enthousiast ben. Het ziet er voor zover echt heel goed uit en ik ben dus erg benieuwd naar het eind resultaat. Op dit moment heb ik alle vertrouwen in.

IT 2017 Logo

IT 2017 Logo

IT staat gepland op 7 september 2017

Heb jij de eerste IT film gezien? Ben jij ook enthousiast over deze remake?

X Anke

Comments 1

  1. Pingback: Ondergewaardeerde acteurs: Tim Curry | Popcornandstuff.nl | Popcorn & Stuff

Geef een reactie