Bioscoop

Excited: Films van 2017

Anke Movies 2 Comments

2016 is alweer voorbij, een jaar met geweldige films. Dus laat 2017 maar komen! Ik kijk bijna dagelijks trailers, deze sla ik dan op  in mijn watch-list op imdb. Dus voor dit artikel ben ik meteen door deze watch-list gaan kijken wat allemaal in 2017 uitkomt. Enkele van deze films ga ik zeker weten voor in de rij staan om in de bioscoop te zien. In dit artikeltje staat niet de film IT, omdat ik deze al in een apart artikeltje heb besproken, die je hier kan lezen.

A Cure for Welness

Dit is een film die mij persoonlijk erg aanspreekt. De hele sfeer van de film, het donkere en mysterieuze. Door de trailer krijg je niet zoveel mee van het verhaal, maar het laat je genoeg zien waardoor je benieuwd word naar de film. Voor mij staat deze toch wel ver bovenaan mijn lijstje om te gaan kijken in 2017!

A Cure for Welness draait vanaf 16 februari 2017 in de bioscoop.

Beauty and the Beast

Ik denk dat ik niet de enige ben die excited is voor deze film! Bij het kijken van de trailer deed hij me denken aan de originele Disney film van vroeger. Ik heb laatst ook nog gezien dat ze gaan zingen in de film. Als ik deze film ga kijken, zal ik echt terug gaan naar vroeger, want deze Disney film heb ik vroeger vaak gekeken op videoband!

Beauty and the Beast  draait vanaf 29 maart 2017 in de bioscoop.

Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales

Dit is natuurlijk geen verassing voor de mensen die mij kennen en weten dat ik een Johnny Depp fan ben. De nieuwe piraten film laat niet veel zien in de trailer, alleen de nieuwe villain. Dit maakt mij meteen enthousiast en natuurlijk is er nog altijd de stabiele factor in de film: Jack Sparrow! De films vond ik persoonlijk nooit slecht, maar de laatste was natuurlijk een heel nieuw verhaal. Dus ik ben benieuwd wat ze gaan doen met dit nieuwe deel.

Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales  draait vanaf 26 mei 2017 in de bioscoop.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy vond ik echt een geweldige film. Chris Pratt is zo hilarisch als Star Lord. Het was al langer bekend dat er een deel 2 uit zou komen. Toen ik eenmaal de trailer zag was ik echt super excited! Als je de trailer kijkt zie je niet veel van het verhaal, dus daarin laat ik me verassen. Alle acteurs/personages van het vorige deel zitten ook weer in dit deel, dus daar kan voor mij al niet veel mis gaan. Bovendien vond ik de trailer al erg komisch.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 draait vanaf 27 april 2017 in de bioscoop.

Dunkirk

Dit lijkt me echt een prachtige film! Christopher Nolan staat bekend om zijn geweldige films die hij maakt, waardoor de lat natuurlijk erg hoog is gelegd. En na het zien van de trailer heb ik er ook best veel vertrouwen in. Het lijkt me een heel mooi verhaal met een top cast. Ik ben in ieder geval enthousiast!

Dunkirk draait vanaf 20 Juli 2017 in de bioscoop.

Welke film ben jij benieuwd naar in 2017?

X Anke

Comments 2

  1. Pingback: Review: Beauty & The Beast 2017 |

  2. Pingback: Review: Dunkirk | Popcornandstuff.nl | Popcorn & Stuff

Geef een reactie