3x Covers

3x Covers

Anke Lifestyle 0 Comments

Orginelen liedjes zijn leuk, maar een goeie cover kan soms het orgineel overtreffen vind ik. Ik ga het hebben over drie van mijn favorieten covers.Hier zitten ook een paar oude tussen, maar ik vind dit soort artikelen leuk omdat je zo juist nog eens liedjes hoort die je was vergeten of nog nooit van had gehoord.

Music Quote

Boyce Aveneu – Grenade (Orgineel: Bruno Mars)

Boyce Avenue

Boyce Avenue

Boyce Avenue doet me echt denken aan mijn middelbare  school tijd. Ik was helemaal weg van ze en was ook het enige wat ik nog luisterde. Door het weer horen van dit nummer zit ik weer terug in die tijd. Ik vind de covers van Boyce Avenue super mooi en ze kunnen super mooie balleds maken. Ik heb dit nummer gekozen omdat dit voor mij HET nummer was van mijn middelbare school periode.

Hun muziek is te beluisteren via: Youtube, Spotify, iTunes en Google Music

David Choi – Let Her Go (Orgineel: Passenger)

David Choi

David Choi

David Choi kende ik qua naam niet, maar ik kende wel zijn liedjes. Op Youtube waren ze al vaker voorbij gekomen, maar eigenlijk heb ik er nooit bij nagedacht wie deze liedjes zong. Deze liedjes kwamen ook voornamelijk voor als achtergrond muziek van andere video’s, dus ook wel begrijpelijk dat ik het dan niet wist. Maar vorig jaar kwam Teske met een video dat ze een single ging opnemen met David Choi. Toen ging het belletje pasbij mij rinkelen. Maar dit liedje is echt prachtig gezongen door David Choi. Weer een twijfel geval of het beter is dan het orgineel, ik vind van wel! Een echte aanrader.

Je kan zijn muziek beluisteren via: Youtube, Spotify, iTunes en Google Music

Teske – Niemand (Orgineel: Ronnie Flex feat. Mr. Polska)

Teske

Teske

Ik zie een patoon in mijn muziek smaak van covers: het zijn allemaal rustige liedjes. Dit zijn de liedjes die in mij opkwamen toen ik ging nadenken over mijn favorieten covers. Zo ook de meest recente: Teske met Niemand. Dit liedje vind ik echt nog beter dan het orgineel. Hoe teske dit zingt vind ik geweldig. Ik vond het orgineel ook super leuk, maar teske heeft het zo veel beter gemaakt. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om eens naar haar andere nummers te luisteren. Maar voor nu kan je van deze cover genieten.

Haar muziek is te beluisteren via: Youtube, SpotifyiTunes en Google Music

Dit waren 3 covers die ik graag met jullie wou delen. Wat zijn jullie favoriete covers of staat die van jullie er ook tussen? Laat het me weten in een reactie hieronder!

X Anke

Geef een reactie